Hrvati bez imalo respekta: Razbićemo Srbiju!

Autor: 24sata.hr

Sport

13.04.2019

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometna reprezentacija Srbije igra 14. aprila od 20.30 meč četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Hrvatske. Nakon remija u Beogradu (25:25) Hrvati su već otpisali naše momke i očekuju ubedljivu pobedu.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Rukometaši Srbije

Legende hrvatskog rukometa smatraju da je partija "kauboja" bila jedna od najgorih u novijoj istoriji reprezentacije te da će u Zadru biti totalno drugačija priča. Ako je suditi po onome što su rekli Mirza Džomba i Petar Metlićić "orlovi" nemaju čemu da se nadaju.

- Mnogo smo bolja ekipa. To nismo pokazali na gostovanju, ali kod kuće sigurno hoćemo. Utakmice sa Srbijom su uvek posebne i u dvorani Krešimir Ćosić biće dobra atmosfera. Lako ćemo dobiti ovu utakmicu, pobedićemo između pet i deset razlike - rekao je Džomba za "24 sata".

Njegov kolega Metličić bio je mnogo oštriji.

- Blagi užas i jako negledljiva utakmicu. Mogu da razumem da, ako govorimo o bodovima, utakmica nije imala veliku važnost, ali me čudi što veliki broj naših igrača nije bio motivisaniji, jer se igralo u Beogradu pred 8.000 ljudi. Jako loša utakmica protiv skromne, ali borbene Srbije. Očekujem mnogo ozbiljniju i kvalitetniju utakmicu u Zadru. Uveren sam kako su svi naši igrači svesni da je igra u prvom meču bila loša i da mogu mnogo bolje. Očekujem lepršavu igru, kako bi publika uživala, a ne samo rutinsko odrađivanje posla i osvajanje bodova - dodao je Metiličič.

Posle tri kola Hrvatska je prva na tabeli sa pet bodova, druga je Švajcarska sa četiri, Srbija ima dva, a Belgija nula bodova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading