Lacio će prodati Sergeja ako...

Autor:

Sport

12.04.2019

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac, Sergej Milinković Savić je i dalje prva meta Milana, prošle godine pokušali su da ga dovedu na astronomsku pozajmicu sa otkupom, ali je Lacio odbio. Međutim, dogovor srpskog reprezentativca i sportskog direktora Lacija kaže da Sergej svakako profitira.

Milinković Savić je uvek aktuelna tema

Mediji sa "Čizme" javljaju da je sklopljen zanimljiv dogovor između Sergejai Igli Tarea da će biti prodat, ako Lacio ne izbori Ligu šampiona.

Dakle, sudbina Srbina na neki način zavisi od borbe za četvrto mesto, Milan je na toj poziciji, ali čeka Lacio koji je već ove sezone pobedio Inter na "Meaci". Pobedom bi se Lacio izjednačio sa "rosonerima", ali ne treba zaboraviti ni Romu koja ima dva boda više od gradskog rivala, niti Atalantu koja je još u boljoj poziciji, kasni za Milanom bod.


Kako god bude, Sergej će igrati Ligu šampiona, iako bismo mi uzeli obećanja Tarea sa zadrškom, pošto kao i uvek poslednju reč ima Klaudio Lotito.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading