Kazemiro poslao poruku Pogbi!

Autor:

Sport

11.04.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Real Madrida Kazemiro rekao je da je Pol Pogba dobrodošao u španski klub, ali da se to još uvek nije desilo, te da svi moraju poštovati njegovu sadašnju ekipu Mančester junajted.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kazemiro

Vezni igrač engleskog velikana povezivan je sa “kraljevskim klubom” u mnogim medijima, ali do odlaska sa “Old Traforda” još uvek nije došlo.

- Kompatibilan je sa bilo kim jer je veliki igrač, biće dobrodaošao ako stigne, al on je tamo i moramo poštovati Mančester junajted - rekao je Kasemiro.

Na pitanje o mogućem prelasku Brazilca Nejmara, Kasemiro je izneo pohvale na račun svog sunarodnika, ali i dodao da se za takve stvari  pita predsednika kluba.

- Veliki je igrač, ali morate pitati predsednika i Nejmara. Igrač njegovog kvaliteta je neosporan u svakom timu, ali morate poštovati njegov sadašnji klub PSŽ.

Ide li u Junajted? Pol Pogba

Vezni igrač Reala dodao je i da kritike na račun njegove ekipe uvek prihvata, ali i da ljudi moraju poštovati sve ono što su uradili prethodnih godina.

- Oni koji su igrlai ove sezone su isti oni koji su osvojili četiri Lige šampiona u proteklih pet godina, svi smo vrlo dobri u ovoj ekipi. Da li je naš ciklus završen? Uvek ćemo dobijati kritike kada ne pobedimo, ali treba ipak poštovati ekipu koja je osvojila četiri naslova evropskog šampiona - završio je Kasemiro.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading