Potvrđena prva "bomba": Tošić ponovo u crno-belom!

Sport

27.08.2017

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavio je sportski direktor Partizana nekoliko transfer-bombi nakon eliminacije Videotona u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a prva od njih je potvrđena, pošto je jasno da će reprezentativac Zoran Tošić potpisati trogodišnji ugovor sa srpskim šampionom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tošić (levo) će postati najveće pojačanje za Partizan ovog leta

Pitanje je dana, da ne kažemo trenutka, kada će Tošić biti promovisan na stadionu u Humskoj sa šalom i dresom novog-starog kluba. Očekuje se da će popularni Bambi pred novinare i fotoreportere stati najkasnije do utorka.

Bambi je od ovog leta slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa moskovskim CSKA.

Tokom čitavog leta je trenirao u Beogradu, imao je brojne ponude iz Turske i sa istoka, ali je odlučio da se vrati u svoj Partizan.

Zanimljivo, njega je upravo Miroslav Đukić "otkrio" u zrenjaninskom Banatu iz kog ga je najpre pozvao u mladu reprezentaciju, a nakon što je istog leta blistao na EP, doveo ga je i u Partizan.

Pored Tošića u narednim danima Partizan bi trebalo da dovede i zamenu za Uroša Đurđevića. Najozbiljniji kandidat da postane novi startni špic trenutno je Nikola Stojiljković iz Brage, koji je i ponikao u omladinskoj školi Partizana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading