Van Dajk: Važno je što je Keita krenuo da postiže golove

Autor: Tanjug, Republika

Sport

10.04.2019

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrambeni fudbaler Liverpula Virdžil van Dajk istakao je značaj saigrača Nabija Keite u pobedi nad Portom (2:0) u četvrtfinalu Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Van Dajk i Nabi Keita

Vezista iz Gvineje, koji je često bio na udaru kritika jer nije mogao da se privikne na engleski fudbal nakon transfera iz nemačkog Lajpciga za 60 miliona, postigao je tek drugi gol u dresu "crvenih" i najavio da bi mogao da bude adut u finišu sezoni u borbi za trofej Lige šampiona i Premijer lige.

- Nabi je fantastičan igrač, gledam ga svaki dan kako napreduje i srećan sam što je dao gol. Važno je što je počeo da daje golove, za njega, ali i za tim - rekao je van Dajk o Keiti, kome je prvenac bio pre pet dana protiv Sautemptona.


Van Dajk naglašava da nije završen posao oko prolaza među četiri najbolja tima u Evropi.

- Nije sve gotovo, ali imamo odličan rezultat. Ukoliko damo gol u Portu domaćinu će biti teško da nas prestigne. Idemo da odigramo pravi meč i odradimo posao do kraja. Neće biti lako na Dragau - poručio je Holanđanin i najavio napadačku igru i u revanšu.

Meč u Portu na programu je 17. aprila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading