Real bez Ronalda i Ramosa: Koliko može Valensija?

Autor:

Sport

27.08.2017

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid je na početku sezone već osvojio dva trofeja, Superkup Evrope a potom i Španije i pokazao da definitivno ima najviše ciljeve u sezoni koja se polako ali sigurno zahuktava. Pitanje je koliko večeras od 22:15 može da im parira Valensija, tim našeg Nemanje Maksimovića.

RepublikaFoto: instagram.com/realmadrid
Očekuje se pun stadion: Santjago Bernabeu

Pre derbi meča ovog kola La Lige, počinje sa uverenjem da će tim Zinedina Zidana odneti pobedu, ali „slepi miševi“ umeju da pomrse račune timu iz prestonice Španije.

 

 

Mač sa dve oštrice može da predstavlja činjenica da u sastavu madridskog kluba neće biti dve najveće zvezde, Kristijana Ronalda koji odrađuje treći meč suspenzije, od pet. Kao ni kapitena Serhija Ramosa, koji je dobio crveni karton u prošlonedeljnom meču protiv Deportiva.

Špancu je to 18 crveni karton, čime je izjednačio negativan rekord koji su delili nekadašnji fudbaleri Saragose Ćavi Agvado i Pablo Alfaro, koji su okačili kopačke o kiln, pa će kapiten Rela moći da i da ih prestigne, što je izvesno s obzirom da ima 31.godinu.

Realno je da će igrači sa klupe želeti da pokažu treneru Zidanu da mogu da donesu tri boda, bez glavnih uzdanica, kao i da zaslužuju dres koji nose, što su već dokazali Marko Asensio, Lukas Vaskez i Rafael Varan.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading