Tošić: Zadovoljan sam golom u Novom Sadu, ali...

Autor:

Sport

09.04.2019

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da srecćan zbog gola iz slobodnog udarca u porazu od Vojvodine (3:2), ali da mora da pruža još bolje partije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
U dobroj formi... Zoran Tošić

- Drago mi je zbog gola. Trudiću se da nastavim u ovom ritmu i da budem jos bolji. Žao mi je što nije sviran penal nad Uroševićem pri rezultatu 1:1. Na snimku se vidi da je bio. Utakmica bi mogla da ode u našem smeru - rekao je Tošić.

Meč u Novom Sad koji se igrao nedelju, bio je prekinut na 15 minuta početkom drugog poluvremena zbog uvredljivog skandiranja navijača crno-belih prema domaćinima.


- Mislim da prekid nikom nije prijao. Nastavili smo da pokušavamo,ali neshvatljivo je da dozvolimo da primimo gol u poslednjim minutima. Nekada kada ne možeš da pobediš, bitno je i da ne izgubiš. Ali očigledno da moramo još puno da učimo - rekao je napadač Partizana.

Posle poraza u Novom Sadu, crno- beli su ostali na trećem mestu sa 27 bodova, a Tošić je istakao da je to bio cilj.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


- Naš cilj je i bio da završimo na trećem mestu. Igramo derbi na Marakani, ali utakmice sa konkurentima za Evropu igramo kod kuće i to je ono sto je bitno. Prvi je Čukaricki ,moramo da se probudimo ukoliko želimo da pobedimo - rekao je on i osvrnuo se i na nedelju kojoj su odigrali tri utakmice.

- Bila je naporna nedelja. Nov je je stručni štab, nisu imali vremena da nam prenesu sve zahteve. Sada imamo malo više vremena, verujem da ćemo izgledati bolje već protiv Čukaričkog - zaključio je Tošić.

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading