Neven Subotić završio misiju u Francuskoj, sledeća stanica Turska!

Autor:

Sport

08.04.2019

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac Srbije Neven Subotić 30. juna će postati slobodan igrač, jer mu tad ističe ugovor sa Sent Etjenom, koji našem štoperu neće ponuditi novi.

RepublikaFoto: twitter.com/Goal France
Subotić završio misiju u Francuskoj

Čelnici Sent Etjena nisu zadovoljni kvalitetom igara Nevena Subotića ovog proleća, pa zbog toga ne žele ni da mu ponude produžetak saradnje.

Iz francuskog kluba possebno nisu zadovoljni igrom našeg defanzivca na meču sa Amijenom (2:2), koju su ocenili kao "veoma lošu".

Takođe, Sent Etjen će uskoro obelodaniti angažovanje talentovanog štopera Arolda Mukudija (21) iz Avra, što je samo jedan razlog više zbog čega neće biti ponuđen novi ugovor Subotiću, koji je ljubimac saigrača.

Ipak, srpski defanzivac neće morati da brine za nastavak karijere, pošto će je najverovatnije nastaviti u Turskoj. Za njega je interesovanje pokazao Fenerbahče, pa bi Subotićeva naredna destinacija upravo trebalo da bude Istanbul.

Da podsetimo, bivši reprezentativac Srbije je u Sent Etjen došao polovinom prošle sezone, za ovaj klub je odigrao 28 mečeva i postigao je jedan gol. Prethodno je branio boje Majnca i Borusije iz Dortmunda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading