"Izgubili smo 5:0 od Bajerna, pa šta? Da li oni shvataju da se za pobedu dobijaju samo tri boda?!"

Autor:

Sport

08.04.2019

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez obzira na debakl koji je Borusija pretrpela od minhenskog Bajerna (5:0), šef „Milionera“ Hans-Joahim Vacke ne gubi optimizam i ne odustaje od sna o tituli.

RepublikaFoto: Ap photo
Hans-Joakim Vacke

- U Bajernu će najkasnije u ponedeljak shvatiti da su i za taj meč dobili samo tri boda, a mi ćemo razumeti da imamo samo bod zaostatka. Do sada smo postigli više nego što se bilo ko od nas nadao - istakao je Vacke prilikom gostovanja u emisiji na televizijskoj stanici „Skaj“ i dodao da će predstojećih šest mečeva odlučiti pitanje šampiona.

- S obzirom na trenutno vođstvo, jasno je da je Bajern sada favorit. Ali, sigurno je da obe ekipe neće dobiti svih šest utakmica, niti će bilo ko biti opušten do kraja. To spada u proces sazrevanja, nositi se sa takvom situacijom.

Oba tima će do kraja sezone snage odmeriti sa Diseldorfom i Bremenom. Osim toga, Borusiji predstoje još i Majnc, Frajburg, Šalke i Gladbah, dok Bajern očekuju Nirnberg, Hanover, Lajpcig i Ajntraht. Kada se uzmu u obzir poslednja dva kola, aktuelni nemački šampion ima nešto teži raspored u finišu sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading