PADAJU REKORDI: Junajted spremio ASTRONOMSKU svotu novca za pojačanja - evo koga ciljaju!

Autor:

Sport

08.04.2019

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester Junajted Ole Gunar Solskjer dobiće čak 290 miliona evra za pojačanja u letnjem prelaznom roku, što je rekordan iznos kluba za transfere, prenosi Dejli Miror.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Na listi norveškog stručnjaka su desni bek Kristal Palasa Aron Van-Bisaka, štoper-zadnji vezni Vest Hema Deklan Rajs, kao i krila Džejdon Sančo iz Borusije Dortmund i Čelsijev Kalum Hadson-Odoi.

Za razliku od Solskjera, potpredsednik kluba Ed Vudvord voleo bi da velika imena dovede na Old Traford, kao što je defanzivac Napolija Kalidu Kulibali ili Rafael Varan iz Real Madrida.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Solskjer i Pogba

Junajtedu je potreban remont u odbrani i zato su pojačanja u tom delu prioritet, ali i jedno krilo kao što je Sančo, bivši fudbaler gradskog rivala Sitija.


Fudbaleri Mančester Junajteda trenutno su van zone za mesto u Ligi šampiona, tek na šestoj poziciji na tabeli Premijer lige, odnosno na dva boda od Čelsija i četvrtog Arsenala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading