Marin iskopirao Mesija i poručio: Nadam se da će biti još ovakvih golova

Autor:

Sport

08.04.2019

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin nada se da će do kraja prvenstva postići još fantastičnih pogodaka, kao što je bio onaj koji je dao protiv Proletera.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

Utakmicu između Crvene zvezde i Proletera obeležila majstorija Marka Marina u 68. minutu.

- Mnogo lep gol! Čitava akcija je bila odlična, počela je sa desne strane, duplim pasom sa Gajićem, potom je lopta prebačena levo, usledio je dribling i potom lob. Sigurno je to jedan od najlepših golova u mojoj karijeri i drago mi je što sam takvim potezom, u veoma važnom trenutku, doprineo pobedi svoje ekipe - rekao je Marin.

Na kraju su crveno-beli slavili sa 4:0.

- Dok nismo postigli drugi gol nije bilo lako, Proleter je dobro stajao u defanzivi, borio se. Posle je već bilo mnogo lakše, jer je protivnik bio prinuđen da se otvori, uz to su se i umorili, tako da smo sve to iskoristili i zabeležili ubedljivu pobedu. Završili smo ovaj deo sezone, sada nam je neophodna puna koncentracija za plej-of i za polufinale Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

U prvom kolu plej-ofa Crvena zvezda će na svom terenu dočekati drugoplasiranu ekipu Radničkog.

- Dobro je što imamo celu nedelju da se pripremimo za susret sa neugodnim rivalom kakav je Radnički. Svesni smo da ubrzo sledi i polufinale Kupa, nama izuzetno važna utakmica. Želimo da sa dobrim rezultatom dočekamo revanš. Već smo mnogo puta isticali da pretendujemo na duplu krunu ove sezone. U narednih nekoliko nedelja se sve rešava, tako da ćemo biti maksimalno fokusirani, kako bismo doneli veliku radost našim navijačima. Nadam se da će na tom putu biti još ovako lepih i atraktivnih golova - poručio je Marin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading