TONČEV: To što govore igrači koji nisu pozvani u reprezentaciju je protiv SRBIJE

Autor: Alo.rs

Sport

08.04.2019

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Tončev, prvi čovek Radničkog iz Niša, ovosezonskog superligaškog hita, otkrio je svoje mišljenje o reprezentaciji Srbije i igračima koji se oglašavaju pošto nisu pozvani da zaigraju za nacionalni tim.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Govoreći za Alo.rs, Tončev je o toj temi rekao:

- Ne bih dozvolio da bilo koji fudbaler izjavi onako nešto. To što su govorili nije protiv Saveza, Kokeze, Krstajića, nego protiv Srbije. A to niko ne sme da radi. Reprezentacija nije privatna, nego državna. Fudbalerima nije posao da daju izjave, nego da igraju. A selektor ima odgovornost za rezultate. Svoju funkciju stavlja na kocku pozivanjem ovih 18 igrača, a ne onih. Uvek će biti da je neko pozvan, a neko nije. Sad je u Srbiji praksa da ko nije pozvan, može da priča. E, ne može. Može da čeka i voli državu. Nijedan od njih nije počeo u engleskoj petoj ligi ili španskoj četvrtoj, pa napredovao, nego je igrao ovde, u Radničkom, Čukaričkom, Vojvodini... To je plaćala država Srbija - oštro je objasnio Ivica Tončev.

- Kokeza dobro vodi Savez. Ne donosim sud na osnovu nečega, već samo priznajem rezultate. FSS i Kokeza su odveli Srbiju u Rusiju i kraj, nema diskusije. Mogao je Kokeza ovde da uradi ne znam šta, ali da reprezentacija nije otišla na Svetsko prvenstvo, bio bi loš predsednik. Je l' tako? Činjenica je i da smo dobro odigrali Ligu nacija i da smo dobro startovali u kvalifikacijama za EP. Za mene, to je merilo rada FSS-a, predsednika, selektora, cele organizacije - izjavio je Tončev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading