Inter bez municije na "Meaci", Sergejev Lacio u finišu izbegao poraz na "Olimpiku!

Autor:

Sport

07.04.2019

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Intera odigrali su bez golova sa ekipom Atalante na stadionu "San Siro", a Lacio je remizirao na svom terenu sa Sasuolom 2:2 o okviru 31. kola Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug
Detalj sa utakmice Inter - Atalanta

"Neroazuri" su postigli gol u trećem minutu, ali je on bio poništen zbog ofsajda. Pored toga pamtimo i pokušaj Naingolana, međutim promene rezultata nije bilo.

Pobednika nije bilo ni u Rimu gde je Lacio odigrao nerešeno 2:2 sa Sasuolom, reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić je ušao u igru u 69. minutu, ali bez konkretnog učinka.

Rezultat se promenio prvi put u 53. minutu kada je Peluzo igrao rukom, a upravo Ćiro Imobile rutinski savladao Konsiljija.

Radost Lacijala trajala je tek četiri minuta, toliko je bilo potrebno Rožeriju da izjednači rezultat i najavi potpuni preokret koji se dogodio u 89. minutu kada je Domeniko Berardi još jednom pogodio mrežu rivala.

Ipak,  Senad Lulić  je u šestom minutu nadoknade vremena pomogao Laciju da izbegne poraz na Olimpiku.

Važnu pobedu u borbi za opstanak ostvarili su fudbaleri Udinezea, koji su na svom terenu savladali Empoli sa 3:2.

Kaljari se odmakao od zone ispadanja, pošto je posle pobede nad SPAL-om zauzeo 11. poziciju. Domaći tim slavio je sa 2:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading