Pukla petarda u Nišu, Spartak pobedio, ali uzalud!

Autor:

Sport

07.04.2019

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu regularnog dela takmičenja u Superligi Srbije pobede su ostvarile ekipe Radnika, Voždovca, Napretka, Radničkog iz Niša, Spartaka iz Subotice i Vojvodine.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Voždovac - Mačva

Prava goleada je viđena na stadionu “Čair“, gde je drugoplasirana ekipa na tabeli sa čak 5:1 savladala Bačku.

Već posle prvih 45 minuta igre znao se pobednik. Seriju je otvorio u devetom minutu raspoloženi  Kojašević, koji je duplirao vođstvo u 24. Haskić je u 38. povećao na 3:0, dok je Drunčić dotukao goste minut pre kraja poluvremena. Haksić se u drugom delu pobrinuo za petardu, a gosti su uspeli do kraja utakmcie da dođu do počasnog pogotka. 

Ubedljivu pobedu ostvario je Radnik, na gostovanju u Vranju ekipi Dinama, 3:0, dok je po gol bio dovoljan Voždovcu da pobedi Mačvu, Napretku protiv Zemuna i Spartaku u duelu sa Radom.

Bez golova su svoj meč odigrali Čukarički i Mladost.

Ipak, fudbalski dan u Srbiji obeležila je utakmica na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu, gde je Vojvodina dočekala Partizan. O toj utamici možete više pročitati OVDE.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading