"Snažniji smo od Liverpula, želimo sve trofeje"!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

07.04.2019

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle plasmana u finale FA kupa Mančester Siti je ostao u prilici da osvoji istorijska četiri trofeja u sezoni. Jedan od najboljih igrača tima Emerik Laport ne odustaje od tog smelog cilja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Salah i Laport u duelu.

- Kada dobijate skoro svaki meč osećate se kao veliki tim. Prirodno je da želite da trijumfujete u svakom takmičenju u kom učestvujete. Nadam se da ćemo sezonu završiti u veliom stilu, sa nekoliko trofeja - rekao je Laport.

Osvrnuo se sjajni defanzivac i na direktnog konkurenta za Premijer ligu Liverpul, koji je vodeći na tabeli sa dva boda više, ali i utakmicom više.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Da li smo snažniji od Liverpula? Rekao bih da jesmo, ali će na kraju biti mala razlika. Liverpul je mnogo dobar, ali nadam se da će ona biti na našoj strani.

Siti je već osvojio Liga kup, igraće u finalu FA kupa, ako dobije sve u Premijer ligi biće šampion i očekuje ga dvomeč u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading