MLADI GOLMAN NEODLUČAN Svilar još nije izabrao između dresa Srbije i Belgije!

Autor:

Sport

07.04.2019

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi golman Benfike Mile Svilar neće biti u sastavu mlade reprezemtacije Belgije na predstojećem Evropskom prvenstvu saoptšio je selektor Filip de Vilde. To znači da će i dalje imati priliku da se odluči da zaigra za selekciju Srbije.

Premišljanje Svilara da li da igra za Srbiju ili Belgiju glavni je razlog zašto ga neće biti na kontinentalnom prvenstvu u Italiji.

- Rekao sam mu još na početku kvalifikacija da razmisli da li želi da igra za nas. Tada mi je odgovorio da nije siguran za koju reprezentaciju želi da nastupa, Belgiju ili Srbiju. Sigurno ga nećemo voditi na turnir u Italiju, a za naredni ciklus ćemo videti. Razumeo je našu odluku - jasan je bio De Vilde u izjavi Rekordu.

Nedavno je delegacija Fudbalskog saveza Srbije obavila razgovor sa mladim golmanom, ali ni tada Svilar nije mogao da saopšti svoju odluku.

Golman Benfike do sada je prošao sve mlađe selekcije belgijskog nacionalnog tima, sve do U19. Za mladu reprezentaciju još nije debitovao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading