Spaleti: Problem sa Ikardijem je pokazao šta je Inter!

Autor:

Sport

07.04.2019

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Intera Lućano Spaleti, govorio je o stanju u svojoj ekipi, kao i o snazi narednog protivnika, ekipe Atalante.

RepublikaFoto: twitter.com/HM
Lućano Spaleti

Inter će na stadionu "Đuzepe Meaca" odigrati utakmicu 31. kola italijanske Serije A, a protivnik će im biti tim koji je jedno od najlepših iznenađenja sezone – Atalanta.

- Očekuje nas važna utakmica u smisu pozicije na tabeli. Atalanta je u vrhu italijanskog fudbala već nekoliko godina. Nije slučajno tu gde jeste. U prilici je da se bori za mesto u Evropi i ima sve što je potrebno da se tamo i nađe - rekao je Spaleti.

Mauro Ikardi se vratio u sastav u prošlom kolu i odmah uspeo da postigne pogodak u velikoj pobedi milanskog Intera.

- Problem sa Ikardijem je još jednom pokazao da je Inter više od jednog igrača. Rekao sam toliko puta, moramo da analiziramo kompletnu situaciju detaljno. Da radimo ono što je najbolje za nas. Tim je reagovao na pravi način i pokazao da može da ostvari rezultat protiv svakog i bez bilo koga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading