Ima za čime da žali Dmitrović, Benzema spasao "kralja" od Eibara!

Autor:

Sport

06.04.2019

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida su izbegli još jedan poraz, pošto su "okrenuli" Eibar. Dmitrovićev tim je u prvih 45 minuta madridskog meča održao mali čas fudbala "kralju", koji je došao sebi tek u drugom poluvremenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karim Benzema

Marko Dmitrović se dosađivao u prvom poluvremenu. Izmešani sastav Reala, sa 20-godišnjim Valverdeom na poziciji centralnog veznog, nije uputio udarac u okvir gola gosti iz Baskije.

Na drugoj strani, viđena je akcija koja je razbudila izabranike Zinedina Zidana,  posle sjajnog pasa Eskalantea, Kardona je samo elegantno sproveo loptu u gol Reala.

Tek u nastavku, "kralj" je zaigrao fudbal. Uz dva preslikana gola Karima Benzeme, prvo na centaršut Asensija, pa Krosa, Real je uspeo da sačuva čast. Dmitrović i saigrači ipak imaju za čim da žale. Jer, do prvog gola, Real nijednom nije na regularan način ugrozio gol Eibara.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading