Klope, gledaš li? Grujićev gol premalo za Hertu, još jedna recka za Jovića!

Autor:

Sport

06.04.2019

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrano je 5 mečeva Bundeslige, ali na onaj ključni od koga zemlja podrhtava moraćemo da sačekamo još malo. Međutim, daleko od toga da nije bilo zanimljivo. Na meču Leverkuzena i Lajpciga je palo 6 golova, Dizeldorf je bio bolji od Herte 2:1 uz sjajnu partiju našeg Marka Grujića, dok "srpski" Ajntraht u završnici stigao do trijmfa nad nezgodnim Šalkeom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Ajntraht - Šalke

Marko Grujić je protiv Dizeldorfa došao je do četvrtog pogotka za Hertu. Na isteku prvog poluvremena poravnao je rezultat protiv Fortune koja je vodila sa 1:0 golom Ramana od 35. minuta.

Grujić je odradio najveći deo posla i na kraju zatresao mrežu. Započeo je akciju na svojoj polovini, potom utrčao na peterac iz drugog plana i loptu koju je dodio od Dude sproveo u mrežu.

Međutim, gosti uspevaju da dođu do gola u 61. minutu, heroj utakmice je svakako dvostruki strelac Raman, koji je najbolje reagova u šestaestercu posle odbitka.

Fudbaleri Ajntrahta su u samom finišu stigli do pobede protiv Šalkea. Imali smo priliku da gledamo ravnopravan meč, a bilo je propuštenih prilika sa obe strane. Od starta meča u postavi su bili Jović i Kostić, dok je Gaćinović odmarao. Mrežu Šalkea je načeo Rebić već u 13. minutu.  Hrvat je ušao u šesnaesterac nakon sjajnog solo prodora i izašao jedan na jedan s golmanom, kojeg je zaobišao i poslao loptu u praznu mrežu. 

RepublikaFoto: instagram.com/ukajovic_35

Samo nekoliko minuta kasnije Šalke izjednačava golom Serdara koji se najbolje snašao posle odbitka. Činilo se da će meč biti završen nerešenim rezultatom, međutim u 98. minutu sudijske nadoknade, glavni arbitar je pokazao na belu tačku, penal je uznudio Kostić. Srbin hladnokrvno uzima loptu i upisujemo još jedan gol za Luku Jovića u nemačkom prvenstvu!

Čak šest golova u duelu Leverkuzena i Lajpciga, domaći su vodili tokom velikog dela utakmice, ali su gosti slavili pobedu.

Haverc je doveo Leverkuzen u prednost u 11. minutu, da bi Zabicer izjednačio u 17. minutu. Ipak, domaćima sjajni Haverc donosi prednost u prvom poluvremenu u 23. minutu.

Ta prednost trajala je sve do 64. minuta kada je Verner postigao sjajan gol, a samo 7 minuta kasnije Emil Forsberg preuzima odgovornost, izvodi penal i pogađa za 2:3. Za kraj, majstorija Mateusa Kunje za konačnih 2:4.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading