Tadić otktio zašto želi kompletan Juve

Autor:

Sport

06.04.2019

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Ajaksa Dušan Tadić proglašen je za najboljeg igrača holandske Eredivizije za mesec mart, a u intervjuu za FOX Sports istakao je da ga priče o odlasku iz Amsterdama ne interesuju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

Srpski reprezentativac igra fantastično ove sezone, a poseban utisak ostavio je u maestralnoj partiji protiv madridskog Reala na Santjago Bernabeuu, kad su i počele spekulacije o prelasku u neki od najjačih evropskih klubova.

Srbin sa 20 golova i 8 asistencija drži Ajaks u borbi za titulu u Holandiji. Vodeći PSV beži dva boda posle 28 kola i do kraja nas očekuje neizvesna trka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

Sa druge strane, rival u četvrtfinalu Lige šampiona biće Juventus sa Kristijanom Ronaldom. Tadić i Ronaldo susreli su se nedavno i u duelu Srbije i Portugala, u kvalifikacijama za EURO 2020. kad je Kristijano doživeo povredu.

- Rekao sam mu da se nadam da će se brzo oporaviti, ali sam mu rekao da to bude posle mečeva sa nama. Šalim se, naravno da želim da igram protiv velikih igrača. Ako igramo protiv najjačeg tima Juventusa, onda oni neće imati izgovor ako izugube. Bolje je ako svi igraju - zaključio je 30-godišnji vezista za Fox Sports.

Ajaks u sredu dočekuje Juve u prvoj utakmici, a pre toga u subotu od 18.30 časova gostuje Viljemu drugom, uz duirektan prenos na SK5.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading