"Mesi? Ne plašimo ga se"

Autor:

Sport

05.04.2019

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone pohvalio je rad svog kolege koji se nalazio na klupi Barselone, Ernesta Valverdea, ali i istakao da se njegovi igrači ne plaše jednog od najboljih fudbalera današnjice, Lionela Mesija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Simeone

U subotu nas očekuje duel između Madriđana i Katalonaca u okviru 31. kola španskog prvenstva. Atletiko zaostaje za vodećom Barsom osam bodova, što znači da bi sve osim pobede značilo da se opraštaju od borbe za titulu.

- Prava reč za Mesija nije “strah” već “poštovanje”. Imaju neverovatnog trenera, koji ih drži u životu u tri takmičenja. Prošle sezone su u Rimu prošli ono što se nama desilo u Torinu (kada je Aetletiko izgubio od Juventusa) i nisu mogli sve da osvoje, ali sada su u zavidnoj poziciji u Ligi šampiona. Valverde sa svojim stilom igre ima neverovatno sezonu – rekao je Simeone.

Argentinski trener sa Atletikom do sada nije zabeležio nijednu pobedu nad Barselonom, od ukupno 14 odigranih susreta, ali je dodao da ga to izuzetno motiviše.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Poštuju ga, ali ga se ne plaše... Leo Mesi u duelu sa Kanalesom

- Činjenica da ih nismo pobeđivali me čini usuper optimističnim, naravno. Ako pobedimo, a onda ne dobijemo sledeće utakmice, to uopšte neće biti važno. Moramo da se usredsredimo na to da nastavimo da napredujemo. Čini mi se da Barsa veruje da smo trenutno njihovi najveći konkurenti i to dovoljno govori o našim igračima – završio je Simeone. 

Utakmica između ova dva kluba igraće se u subotu, od 20.45 na stadionu “Kamp Nou”.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading