KOMŠIJE NA SRAMAN NAČIN HOĆE DA DESTABILIZUJU FSS: Hrvat slagao da ga zvala Srbija!

Autor:

Sport

06.04.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska je zvanični vicešampion sveta u fudbalu, ali maniri kojima se koriste komšije spadaju u rang najnižih ljudskih osobina. Laži iz hrvatske kuhinje potpisao je fudbaler Dinama iz Zagreba Bojan Knežević (22), koji tvrdi da ga je neko iz FSS lično pozvao telefonom i pitao ga da li želi da nastupa za reprezentaciju Srbije.

Bojan Knežević u dresu Hrvatske

Međutim, prema saznanjima Srpskog telegrafa, nijedan od relevantnih funkcionera saveza ili selektora nije stupio u kontakt sa momkom koji je bio talenat, ali je njegova karijera u silaznoj putanji. Trenutno nastupa na pozajmici u Lokomotivi iz Zagreba.

NIKO GA NE ZNA

- Niko iz Fudbalskog saveza Srbije nije kontaktirao ili pozvao Kneževića. Nije to uradio ni predsednik Slaviša Kokeza, ni potpredsednici Pantelić i Bjeković, kao ni nijedan od selektora Krstajić ili Đorović. Odakle Hrvatu ideja da to ispriča, niko ne zna. Moguće je da na taj način sebi želi da obezbedi ulazak u A reprezentaciju Hrvatske, za koju još nije debitovao - tvrdi naš sagovornik blizak vrhu FSS.

A šta je zapravo izjavio Knežević u intervjuu za tamošnje Sportske novosti.

- Istina je! Zvali su me nedavno iz Srbije, zvao me čovek iz saveza i rekao mi da postoji mogućnost da igram za Srbiju i pitao me jesam li zainteresovan - ispričao je Knežević i dodao da je bio zatečen jer su iz FSS znali da ima pravo da nastupa i za "orlove":

Knežević: Bio sam zatečen pozivom čoveka iz srpskog saveza koji me pitao da li sam zainteresovan da igram za Srbiju

- Moram da priznam da me je malo zatekao. Potom mi je rekao da zna da mogu da ostvarim uslove igranja za Srbiju, da je samo na meni da kažem jesam li zainteresovan ili odbijam takvu mogućnost. Ako kažem da me zanima, onda ćemo dalje razgovarati.

OČEV PASOŠ

Knežević bi teoretski mogao da završi papire jer njegov otac poseduje pasoš naše zemlje.

Izvor FSS: Ni funkcioneri saveza, ni selektori Krstajić i Đorović nisu pozvali Hrvata

- Kao prvo, moj otac ima srpski pasoš. Ja zaista ne znam kako su u Srbiji to saznali, kako su uopšte došli na ideju da bih ja mogao da igram za njih, ali uveravaju da za to postoji realna mogućnost. Možda ne bih mogao da zaigram odmah na Evropskom prvenstvu selekcija do 21. godine za njih, međutim, tvrde mi da je izvesno kako bih vrlo brzo mogao da dobijem dozvolu da zaigram za Srbiju.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading