Jovićeva osveta što se Barsa odlučila za Grizmana: Potpisuje za Real?

Sport

05.04.2019

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barsa je po svemu sudeći odustala od Luka Jovića. Okrenuće se Grizmanu, smatraju da je bolja i sigurnija opcija, a Srbin bi sada po medijima mogao da promeni kurs za Madrid.

Luka Jović

Španski list "Don Dairio" sa druge strane prenosi da je Jović već postigao dogovor sa Real Madridom i da će sa velikanom potpisati ugovor na šest godina!

Zinedin Zidan je navodno zatražio od Pereza da pod hitno reaguje i Jovića preseli na "Santijago Bernabeu", a predsednik Reala je navodno već dogovorio transfer sa Ajntrahtom iz Frankufurta.

Nemački klub će otkupiti Jovića od Benfike za 12 miliona evra, a kako je Barsa odustala, nisu mnogo odugovlačili i prihvatili su ponudu "Los Blankosa", kako bi odbacili mogućnost da se srpski fudbaler preseli u redove rivala iz Bundeslige, minhenskog Bajerna.


Celokupan transfer će iznositi 60 miliona evra, Real će prodati Marijana Dijaza, očekuju da od njegove prodaje zarade polovinu novca, uplatiće nemačkom klubu 50 miliona evra, dok će 10 miliona Ajntraht dobiti u budućem periodu na ime bonusa.

Pomenuti španski list tvrdi da je informaciju dobio od novinara nemačkog lista "Bild" i da se čeka samo zvanična potvrda dva kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading