Mesi ide iz Barse pravo u...

Autor: Tanjug

Sport

05.04.2019

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Penziju... S obzirom da katalonski gigant planira da ponudi novi ugovor najboljem fudbaleru Lionelu Mesiju i ostavi ga na "Nou Kampu" do kraja karijere, najavio je predsednik kluba Ðozep Marija Bertomeu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Argentinac je krajem 2017. godine, uz rekordnu platu od čak 50 miliona evra godišnje, potpisao ugovor sa Barselonom do 2021. godine, ali u Barseloni žele da se dodatno osiguraju.

- Hoćemo da ima jako dugu karijeru i da uživamo sa njim. Lionel je uspeo da sruši sve granice, svi mu se dive i aplaudiraju mu čak i rivalski navijači. Ideja je da mu ponudimo novi ugovor - rekao je Bertomeu za ESPN.

Petostruki najbolji fudbaler sveta u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri igrao je samo za Barselonu, čiji je najbolji strelac u istoriji kluba.

- Mesi je i dalje mlad, svi vidimo koliko još može, a ima samo dve godine do kraja ugovora. Leo stalno napreduje i verujem da je dosta uspešnih godina ispred njega. U narednim mesecima sešćemo da se dogovorimo za ostane duže u Barseloni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Barselona

Bertomeu je uporedio Mesija sa legendarnim Brazilcem Peleom, koji je bio "zastava" Santosa.

- Mesi je promenio čitav smisao Barselone, uvek drži klub u vrhu i teži samo trofejima. On je čovek za jedan klub. Odnos sa Barselonom je više od terena, biće večan. Želimo da ostane u Barseloni i po završetku karijere - zaključio je prvi čovek Barselone.

Mesi je sa Barselonom osvojio sve što se moglo osvojiti, čak četiri trofeja Lige šampiona i devet Primere.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading