Barselona prodaje Kutinja da bi dovela Jovića!

Autor:

Sport

04.04.2019

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski velikan Barselona planira da ovog leta zaradi 300 miliona evra od prodaje igrača kako bi, pored završenog posla oko Frenkija de Jonga, doveo njegovog saigrača iz Ajaksa Matijsa de Lihta i napadača Ajntrahta Luku Jovića, navodi ESPN.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kako se navodi, klub sa Nou Kampa želi da prodajom Samuela Umtitija, Ivana Rakitića i Filipea Kutinja želi da obezbedi novac kojim bi angažovao Jovića i de Lihta, a razmatra se i napadač Atletiko Madrida Antoan Grizman.


Katalonski gigant na ovaj potez se odlučio jer želi da tokom leta pojača i podmladi ekipu za narednu sezonu, pa je već u sklopu toga doveo vezistu de Jonga u transferu vrednom 80 miliona evra.

Ovaj Barselonin plan dolazi 24 meseca otkad je za transfere Kutinja, Usmana Dembelea, Artura Vidala, Artura Mela, Nelsona Semeda i Malkoma potrošila preko 400 miliona evra.

Kutinjo, Umtiti i Rakitić obeleženi su kao fudbaleri koji nisu među vodećim igračima u timu i njihova prodaja ne bi bila bolna, a zaradio bi se veliki novac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading