Ameri poslali Hrvata na dug letnji odmor

Autor:

Sport

04.04.2019

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji američki sportski medij ESPN uputio je oštre i, po mnogima, zaslužene kritike najboljem fudbaleru sveta Luki Modriću.

RepublikaFoto: Tanjug/Ap
Luka Modrić

Hrvatski fudbaler odigrao je slabu utakmicu protiv Valensije i generalno ove sezone igra dosta ispod nivoa, nakon što je na Svetskom prvenstvu vodio reprezentaciju do drugog mesta.

ESPN je ocenio Modrića sa "peticom" napisavši:

- Potpuno je bio u senci igrača utakmice Danija Pareha. Najnižu tačku je dosegao početkom drugog poluvremena kada je čistu loptu poslao u aut. Trudi se, ali mu je potreban dug letnji odmor. Modrić je ove sezone odigrao 40 utakmica za "kraljevski klub" u svim takmičenjima i ima učinak od četiri gola i sedam asistencija. Pored toga, Real igra veoma loše i ima jednu od najslabijih sezona u poslednjih 20 godina.

Donekle je i očekivano što vezni fudbaler ima slabiju sezonu, pošto je sigurno emotivno iscrpeljen zbog Mundijala, međutim kada ste najbolji fudbaler sveta za 2018. godine, onda vas nikakvi razlozi ne opravdavaju.

Madriđani su odavno ispali iz trke za titulu u La Ligi, dok su u osmini finala eliminisani od Ajaksa. Sledi im remont ovog leta i biće zanimljivo šta će se desiti sa Modrićem, koji već bio na izlaznim vratima kluba u avgustu prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading