Baloteli pružio podršku Kenu posle rasizma: Zapretio sunarodniku

Autor:

Sport

04.04.2019

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Rahima Sterlinga i Mario Baloteli je pružio podršku Moizeu Kenu kome kapiten Leonardo Bonući nije pružio punu podršku posle rasističkih uvreda u duelu Kaljarija i Juventusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Baloteli

U duelu Kaljarija i Juventusa navijači tima sa Sardinije su vređali Moizea Kena. On je postigao gol koji je proslavio ispred navijača koji su ga vređali tokom celog meča. Leonardo Bonući međutim nije do kraja stao u odbranu svog 19-godišnjeg saigrača. 

- Ken zna da treba da se fokusira na proslavu gola sa saigračima. Zna da je mogao da uradi nešto drugačije. Bilo je rasističkih povika posle gola, Blez Matuidi ih je takođe čuo i bio je ljut. Mislim da je krivica pola pola, jer Moize nije trebalo da to uradi ispred navijača i oni takođe nije trebalo da reaguju na taj način - kazao je posle utakmice Leonardo Bonući. 

Rahim Sterling je rekao da je Bonućijeva reakcija smešna, dok je na Instagramu reagovao i Italijan Mario Baloteli.

- Bravo! Reci Bonućiju da je imao sreće što ja nisam bio tu. Umesto da te brani, šta on radi? Iskreno sam šokiran. Volim te brate - poručio je Baloteli u svom komentaru na Instagramu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading