Mijatović veruje u starosedeoca u Madridu: Ima i sumnju u jednog "kraljevića"

Autor:

Sport

04.04.2019

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Mijatović izrazio je sumnje da će Geret Bejl ikada više biti onaj stari.

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Mijatović

Predrag Mijatović je za radio Marku govorio o formi Reala i pojedinih igrača koji su u medijima i među navijačima glavni krivci za lošu sezonu - Marselu i Geretu Bejlu.

Bejl je i u porazu od Valensije bio na klupi, a cele sezone priča se o njegovoj formi i odlasku iz Reala. Marselo je takođe dugo bio na meti kritika, ali je Mijatović optimističan kada je njegova budućnost u pitanju. Za Bejla ipak nije siguran.

- Marselo je zamenik kapitena, proveo je u Realu mnogo godina i mislim da je on najbolji levi bek u istoriji Reala posle Roberta Karlosa. Imao je lošu sezonu, ali to svakome može da se dogodi, ali ja mislim da je on igrač koji može da se vrati u staru formu. Mislim da i u narednim godinama mnogo toga može da ponudi, ali za Bejla nisam siguran - rekao je Mijatović.

- Bejl je u Realu mnogo kraće od Marsela, teško mu je i imam osećaj da se nikada nije u potpunosti nije prilagodio na život u Španiji - rekao je Mijatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading