Navijači Liverpula mogu da odahnu: Sve je u redu sa Van Dajkom!

Autor:

Sport

03.04.2019

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Liverpula Virdžil van Dajk doživeo je lakšu povredu u derbiju protiv Totenhema, ali je menadžer Jirgen Klop potvrdio da neće morati da propusti narednu utakmicu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Liverpul nastavlja borbu za titulu, nakon što je nekako savladao Totenhem u 90. minutu nakon autogola Tobija Aldervejrelda. Navijači su imali razloga za brigu i pored velike pobede, pošto se na povredu požalio jedan od najboljih defanzivaca na svetu, Virdžil van Dajk.

Navodno je Holanđanin zaradio povredu u finišu meča kada je imao žestok duel sa Musom Sisokom i bilo je pitanje da li će biti spreman za predstojeći duel, koji Liverpul igra upravo protiv njegovog bivšeg kluba, Sautemptona.


Međutim, trener "Redsa" Jirgen Klop oglasio se istakavši da je sa Van Dajkom sve u redu, da je normalno trenirao, te da će biti maksimalno spreman za narednu utakmicu protiv "svetaca".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading