Prve informacije iz Londona posle ispadanja iz Premijer lige: Evo koja je Mitrovićeva sudbina u Fulamu!

Autor:

Sport

03.04.2019

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fulam se od Premijer lige oprostio već pet kola pre kraja pošto su poraženi na gostovanju Votfordu (1:4) i tako se u roku od manje od godinu dana vratili u Čempionšip. Mnogi smatraju da je Aleksandar Mitrović pokazao dovoljno da bi ostao u Premijer ligi, ali evo trenutne situacije u vezi sa prvim napadačem "orlova".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mitrović u nezgodnoj situaciji

Problem  pravi i to što ga je Fulam letos platio 21 milion evra i ne bi ga pustio tako povoljno.

Navijači Fulama ga obožavaju, jedan je od nosilaca igre, ali ostanak sigurno nije najbolja opcija za Mitrovića. Međutim,  legenda kluba Gordon Dejvis otišao je korak dalje i otkrio "insajderske" informacije za britanske medije.

- Čuo sam da Aleksandar Mitrović ostaje u Fulamu. To bi bilo sjajno iz navijačkog ugla...- rekao je velški fudbaler Gordon Dejvis koji je za Fulam igrao sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka.

Navodno, ima informaciju i da u klubu ostaje Tom Kerni, dok za Rajana Sesenjona... 

- Voleo bih da Rajan Sesenjon ostane u klubu, ali mu ugovor ističe za godinu dana, sasvim je očekivano da ga Fulam proda. Nadam se da će biti dovoljno pametan, čak iako ode u Totenhem ili Liverpul, da se dogovori da sledeću sezonu provede na pozajmici u Fulamu- rekao je Gordon Dejvis.

Za sada nema informacija koji bi timovi iz Premijer lige, sem Evertona, bili zainteresovani za usluge Aleksandra Mitrovića tokom naredne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading