(FOTO) Razočarao: Cela Evropa bruji o Bonućijevoj sramnoj reakciji prema saigraču!

Autor:

Sport

03.04.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Juventusa Leonardo Bonući smatra da deo krivice za incident u Kaljariju između Moisa Kina i navijača Kaljarija snosi i njegov saigrač, čime je navukao gnev fudbalske Evrope i bivšeg fudbalera Junajteda Memfisa Depaja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leonardo Bonući

Kin je konstantno bio na meti rasistički nastrojenih pristalica Kaljarija, a kada je postigao gol u finišu meča odlučio je da stane ispred njih, što se nije dopalo njegovom saigraču Bonućiju.

- Morao je da se raduje sa saigračima, a ne ovako da postupi. Mislim da je krivica pola-pola u ovom slučaju. Mois nije trebalo da izlazi pre njih, ali ni oni nisu smeli da ga vređaju - naveo je Bonući posle meča koji je Juventus dobio sa 2:0.

Ovakva reakcija italijanskog defanzivca proizvela je razočarenje širom fudbalske planete, a to je priznao i reprezentativac Holandije i bivši igrač Junajteda Memfis Depaj, koji je imao šta da kaže na to.

- Kao kapiten Juventusa me je potpuno razočarao. Dečko sme da se raduje onako kako to želi. On ima veliku ulogu u timu i ponosno brani dres italijanske reprezentacije. On mora biti poštovan zbog toga, a mi ne smemo ostati mirni na ovakve isprade - objasnio je Depaj na svom Tviteru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best way to respond to racism ? #notoracism ?

A post shared by K M B 9 ? (@moise_kean) on Apr 2, 2019 at 3:19pm PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading