Barsa iščupala bod protiv Viljareala - Kakvi preokreti? Kakav meč?

Autor:

Sport

02.04.2019

21:38 >> 21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O moj Bože...Odakle krenuti?! Kakva utakmica... Spektakl, koji je rešen u poslednjem trenutku! Viljareal - Barselona 4:4, utakmica za pamćenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Viljareal

Delovalo je da će "žuta podmornica" prekinuti niz od 19 utakmica u kojima nije uspela da pobedi "Blaugranu" (14 poraza i 5 remija). Ipak, golom u poslednjoj sekundi, ali bukvalno poslednjoj, Luis Suarez je doneo bod Barseloni.

Treba gledati duboko u prošlost da bi se pronašla utakmica, kada je tim sa "Nou Kampa" imao 2:0, a potom gubio 4:2.

Krenuo je Valverde bez Mesija, i sve je delovalo da će to biti rutinska pobeda, pošto je njegova ekipa posle prvih 16. minuta imala 2:0 - golovima Kutinja i Malkoma.

Čukveze je smanjio prednost u 23. minutu meča. A u nastavku - raposdija! Ne treba čuditi ako Viljareal osvoji Ligu Evrope, iako im opstanak u ligi i dalje visi o koncu.

 Ekambi, Ibora su šokirali goste najpre u 50. a potom u 62. minutu meča, za preokret na 3:2.

Onda, trenutak magije, trenutak zbog kog svaki ljubitelj fudbala, bez obzira za koga navija, može da bude srećan. To je neverovatan pas Santija Kazorle čija karijera je bila pod velikim znakom pitanja.

Asistencija koji je presekla odbranu Barselone, pas koji je sa svoje polovine spojio Baku sa golom. Kolumbijac je imao drskosti da pretrči Ter Štegena i loptu pošalje u mrežu - 4:2.

Delovalo je da će La Liga živnuti, da će Atletiko Madrid imati priliku da se približi na samo četiri boda vodećem timu na tabeli (slavili su protiv Đirone 2:0, a za vikend ih čeka meč na Kamp Nou).

Ipak, "podmornica" gubi kompas, i počinje da tone od crvenog Alvaru u 86. minutu.

Najpre još jedna magija Mesija, koji uspeva da se upiše u strelce iz slobodnog udarca, a potom u 93. minutu Luis Suarez posle izbijene lopte, posle kornera pogađa za - 4:4.

Svaka čast i jednima i drugima, zbog ovakvih mečeva je fudbal sjajna igra.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading