Gradski derbi na Banjici - Voždovac gostuje Radu

Autor:

Sport

02.04.2019

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U završnici drugog dela prvenstva, Zmajevi lete na Banjicu po krucijalne bodove za plasman u plej-of. Nakon sjajne pobede nad Zemunom posle preokreta, tim Dragana Aničića ima imperativ pobede da bi ostvario ciljeve zacrtane na startu drugog dela šampionata, a to je plasman u doigravanje u kojem će se naći osam najbolje plasiranih ekipa.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Aničić

Dragan Aničić istakao je da ima veliko poštovanje prema timu Rada i da je teren „Građevinara" tradicionalno neugodan za sve ekipe koje gostuju.

Rad je tim koji je mešavina sjajnih mladih talenata i iskusnih igrača koji mogu da jednim potezom naprave razliku na utakmici. I dalje ne verujem da tim sa takvim imenima, kao što su Volkov, Jovanović, Lutovac, Marinković i Kasalica može da ima ovako loš plasman, i zato se ne opuštamo ni za čas, jer ne želimo da protiv nas pokažu svu raskoš njihovog kvaliteta i talenta. Cilj se zna, to je pobeda, i želimo da nastavimo dobru igru kao i protiv Zemuna.

Igrač koji je u utakmici protiv Zemuna inicirao preokret i postigao prvi pogodak za Voždovac, bio je Borko Duronjić. Duronjić takođe poziva na oprez u utakmici protiv Rada, ali ne zaboravlja ni kvalitet koji poseduju Zmajevi.

Radov teren je nezgodan za igru zbog atmosfere i navijača, svaka gostujuća ekipa ima problem, ali mislim da smo protiv Zemuna pokazali da smo tim koja polako pokazuje svoj pravi karakter i da možemo da se nosimo sa svim situacijama u kojima se nađemo, i da izađemo iz njih kao pobednici. Plasman u plej of je i dalje naša želja, i ova pobeda nam je preko potrebna da bi naš cilj ostvarili. Stavili smo se u situaciju da zavisimo i od ostalih rezultata, ali fokusirani smo na to da damo sve od sebe kao i svaki put do sada, te se nadamo da ćemo doći do zacrtanog cilja.

Voždovac i Rad se u 29. kolu Superlige Srbije sastaju u sredu od 16 časova na stadionu „Kralj Petar I".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading