Pantelić: Svi su me pitali što Jović nije više igrao!

Autor: RTS, Republika

Sport

02.04.2019

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podpredsednik FSS Marko Pantelić bio je gost Jutarnjeg programa RTS gde je govorio o startu i planovima fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacija za EP.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Pantelić

Gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, Pantelić nije bežao od toga da je svima "upalo u oko" odsustvo Jovića na ovom meču, prevenstveno što je samo nekoliko dana ranije dao gol Nemačkoj.

Golman Marko Dmitrović posebno se istakao sa svojim intervencijama na oba meča. On je fenomenalan momak, pravi profesionalac i velika uzdanica našeg tima. Takođe, Luka Jović je budućnost srpskog fudbala. On je zasigurno igrač na kom će se zasnivati igra našeg tima. Svi se pitaju zašto nije dobio više minuta u igri ali u ovoj utakmici je bilo tako. Ispred njega je puno lepih utakmica i toliko lepa budućnost u reprezentaciji gde će on pokazati svoju raskoš i talenat - rekao je Pantelić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading