RASPUCANI SRBI OD LONDONA DO RIMA!

Autor:

Sport

02.04.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropa drhti pred Srbima! Maestralan vikend je iza naših fudbalskih reprezentativaca koji su tresli mreže od Engleske preko Holandije i Nemačke do Italije u pobedama svojih timova.

Filip Kostić i Luka Jović

Goleadu je otvorio Luka Milivojević (27), koji je i dalje na ratnoj nozi sa selektorom Srbije Krstajićem. Sjajni vezista pogodio je iz penala za vođstvo Kristala palasa u pobedi nad Hadersfildom (2:0), potvrdivši da je majstor za najstrožu kaznu. Stigao je do 10. gola na 31 meču u Premijer ligi, od čega je čak devet s kreča. Priseban kad je najteže bio je i Dušan Tadić (30), koji je pogurao Ajaks do trijumfa u derbiju za titulu sa PSV. "Kopljanici" su slavili 3:1, a kapiten Srbije pogodio je iz penala za 2:1, da bi Neres overio pobedu i prilazak na dva boda zaostatka sedam kola pre kraja.

Luka Milivojević

Ubitačan nedeljni ritam nastavili su Filip Kostić (26) i Luka Jović (21), koji su postigli sve golove za Ajntraht u pobedi nad Štutgartom (3:0). Brzonogi Kragujevčanin postigao je prva dva pogotka, a trijumf je zaokružio bivši centarfor Zvezde oko kog se otima pola Evrope. I kao šlag na tortu, došlo je Sergejevo zakucavanje Intera. Milinković-Savić (24) glavom je našao put do Handanovićeve mreže, što je bilo dovoljno za tri boda u gostima na derbiju.

Sergej Milinkovi Savić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading