Nesrećan poraz "orlića" za kraj evropskog sna!

Autor:

Sport

01.04.2019

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije je porazom od selekcije Švedske 2:1 ostala bez plasmana na Evropsko prvenstvo koje će od 3. do 19. maja biti održano u Republici Irskoj.

RepublikaFoto: fss.rs
Detalj sa utakmice Srbija - Švedska

"Orlići" su u poslednjem  kolu grupe 8 u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi bili pod imperativom pobede kako bi eventualno kao jedna od sedam najboljih drugoplasiranih ekipa prošla na završni turnir, međutim, posle Francuske usledio je i poraz od skandivanske reprezentacije.

Švedska je povela u 40. minutu golom Tima Price iz penala, izjednačio je Milan Kremenović u 89. minutu, a onda su gosti postigli pobedonosni pogodak u petom minutu sudijske nadoknade.

Međutim, Skandinavci od svih osam drugoplasiranih timova imaju najlošiju gol razliku (2:3) i jedini su ostali ispod crte.

U drugoj utakmici grupe 8 selekcija Francuske je na stadionu Zemuna savladala Slovačku sa 3:0 i drugi krug kvalifikacija završila sa maksimalnih 9 bodova. Švedska je sakupila četiri, Srbija tri, a Slovačka bod.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading