Sergej srušio Inter!

Autor:

Sport

31.03.2019

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lacija pobedili su na gostovanju Inter rezultatom 1:0, u 29. kolu Serije A.

RepublikaFoto: instagram.com/sergej___21
SMS

Jedini pogodak na utakmici postigao je srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić, koji se četvrti put upisao u listu strelaca ove sezone u italijanskom šampionatu.

Vezni fudbaler Lacija sjajno je pratio akciju i kada je stigao u kazneni prostor tražio je loptu od Luisa Alberta.

Španac je poslao savršen pâs ka njemu, a on je na drugoj stativi glavom savladao Handanoviča. Golman iz Slovenije nije imao nikakve šanse i Lacio je došao do prednosti.

Od tog trenutka "nerazuri" su krenuli sa napadima, međutim Strakoša je bio odličan na golu "nebesko plavih" i sprečio je domaći sastav da dođe do izjednačenja.

Uz Strakošu i Milinković-Savića odličan meč odigrali su i Luis Felipe, Luis Alberto i Lukas Leiva. Na drugoj strani Keita Balde je dao sve od sebe, ali lopta nije htela u gol.

Lacio je ostvario veoma važnu pobedu, pošto se sada nalaze na samo tri boda od Lige šampiona. Inter je zakomplikovao situaciju i sada imaju 53 bodova, pet više od Lacija, a dva od Milana.

"Nebesko plavi" u narednom kolu gostuju SPAL, dok će Inter na noge Đenovi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading