SRBI BRILJIRALI...OPET: Jović i Kostić kreirali pobedu Ajntrahta

Autor:

Sport

31.03.2019

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Ajntrahta iz Frankfurta igra u fenomenalnoj formi ove sezone, predvođena srpskim trilingom Jović-Kostić-Gaćinović. Prva dvojica su bili u glavnim ulogama u trijumfu protiv Štutgarta, dok Gaćinovića nije bilo u sastavu zbog povrede.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Ajntraht

U meču 27. kola, Ajntraht je pred svojim navijačima slavio sa 3:0, što mu je peta pobeda u nizu u Bundesligi, zahvaljujući kojoj se probio na toliko željeno četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Na vodeći gol se čekalo do 45. minuta, kada je Luka Jović kreirao akciju kroz sredinu, pokušao je da šutira, ali se lopta odbila na levu stranu gde ju je zahvatio Kostić i snažnim udarcem poslao pod prečku - 1:0.

Tim rezultatom se otišlo u drugo poluvreme, ali ovo nije bilo sve od Filipa Kostićča kada su golovi u pitanju. Naredni je postigao u 64. minutu, kada ga je hrvatski reprezentativac Ante Rebić lepo proigrao, brzonogi Srbin je pobegao defanzivcima Štutgarta i rutinski savladao golmana Cilera - 2:0!

Već tada je najveći deo posla oko novog trijumfa bio obavljen, a da sve bude još lepše potrudio se Luka Jović, najbolji strelac Ajntrahta.

U 84. minutu Da Kosta je sa desne strane uputio loptu pred gol gostiju, a Jović je bio na pravom mestu i tako nastavio poteru za Levandovskim koji je za sada na vrhu liste strelaca.

Napadač Bajerna je u 27 kola postigao 19 golova, Luka Jović je večeras stigao do 16. pogotka u Bundesligi ove sezone (plus 7 u LE), a Kostić sa ova dva ima ukupno pet postignutih golova u Bundesligi, uz još tri u Ligi Evrope.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading