PORAZ PARTIZANA U KRUŠEVCU: Poništen gol, promašen penal - Savin debi za zaborav

Autor:

Sport

31.03.2019

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako da krene Partizanu...Savo Milošević je seo na klupu crno-belih, ali to nije preterano razdrmalo tim iz Humske, koji je u Kruševcu poražen od domaćeg Napretka, minimalnim rezultatom 1:0. Da li pamtite kada je tim iz Humske bio četvrti na tabeli?

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Sadržajna utakmica je viđena u Kruševcu...Jedan gol, ali zato penal, poništen čist gol, pa i malo čarke među igračima.

"Grobari" su se nadali da će sa Miloševićem krenuti njihovom timu, ali je Kosanović znao kako da motiviše ekipu koja je odnela tri boda. Kruševljani su se golom Ivana Đorića približili gornjem delu tabele, i sva je prilika da će se naći u "plej on-u"

Sudijska greška se nije odrazila na reuzultat, a bilo je više nego očigledno da se Endiaje ne nalazi u nedozvoljenoj poziciji, međutim sudija je podigao zastavicu i umesto 2:0, ostao je gol prednosti  za domaćine.

Crno-beli su u drugom poluvremenu imali najbolju moguću priliku za izjednačenje. U kazenom prostoru je oboren Zoran Tošić, odgovornost je preuzeo Rikardo, ali je golman Petrović, koji je i jedan od heroja ovog susreta, uspeo da odbrani taj udarac.

Savo Milošević se odlučio za iskusnije igrače, ali njegova taktika ovaj put nije prošla kako je želeo.

Partrizan u sledećem kolu dočekuje Čukarički, 3. avgusta, dok Kruševljani sat vremena ranije igraju protiv Mladosti.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading