Za Mojesa nema dileme: Solskjer će odlučivati ko dolazi

Autor:

Sport

31.03.2019

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji menadžer Mančester junajteda Dejvid Mojes smatra da će Ole Gunar Solšer biti odgovoran za transfere na Old Trafordu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Soljsker

Solskjerer je nedavno imenovan za stalnog menadžera tima sa Old Traforda, posle čega je njegov tim zabeležio pobedu nad Votfordom od 2:1.

Mediji su potom preneli da će Junajted zaposliti i tehničkog direktora, koji će se baviti dovođenjem novih igrača.

- Verujem da mnogi klubovi sada razmatraju tu opciju - kazao je Mojes.

- Junajted je ima tu kulturu gde se stvari rade na malo drugačiji način. Za transfere se uvek pita menadžer, uz konsultaciju sa izvršnim direktorom i skautima. Verujem da će, uprkos svemu, na kraju menadžer imati završnu reč. Samo će imati pomoć. Mogu sa sigurnošću da kažem, da će Solskjerer odlučivati.

Mediji u Engleskoj su preneli informaciji da Mančester Junajted namerava da tokom leta dovede desnog beka Kristal Palasa Arona Van Bisaku. Na šoping listi Olea Gunara Solšera je i mladi Kalum Hadson Odoi, mada je pitanje da li će Čelsi želeti da ga proda. Fudbaler Borusije iz Dortmunda Džejdon Sančo bi takođe mogao da bude meta Junajteda mada bi on mogao da bude nešto skuplje rešenje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading