Spakovao kofere: Najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji Barse se oprostio sa saigračima, pravac Engleska!

Autor:

Sport

30.03.2019

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona ostaje bez svog najskuplje plaćenog pojačanja u klupskoj istoriji. Kutinjo je stigao na "Nou Kamp" u januaru 2018. za vrtoglavu sumu od 120 miliona evra, ali rešio je da završi misiju u katalonskom klubu, iako još nije dogovorio transfer u drugi klub, ali paravac je jasan, Premijer liga...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kutinjo spakovao kofere

Kako javlja španski dnevni listi "Sport", Filipe Kutinjo je odlučio da napusti klub sa Nou Kampa i već je počeo da se oprašta od saigračima, čvrsto rešen da više ne igra za Barsu, već da potraži novu sredinu.

Otkako je u zimu 2018. došao iz Liverpula i to za klupski rekord Barselone od čak 120 miliona evra, ovaj 26-godišnji Brazilac nije uspeo da postane onoliko dominantan na terenu koliko su se i on i čelnici nadali.

"Sport" javlja da je Kutinjo nezadovoljan kako se prema njemu odnosi trener Ernesto Valverde, koji ga je sklonio iz prvog tima zbog loše forme, te da karijeru gotovo izvesno nastavlja u Engleskoj.

A britanski tabloid "Dejli ekspres" odmah je reagovao navodeći da je Mančester junajted već otpočeo uvodne pregovore sa Barselonom oko eventualnog transfera Kutinja na Old Traford, s tim da s etome dodaje i informacije "da i Čelsi takođe prati razvoj situacije".

Filipe Kutinjo je 46 puta igrao za Brazil, postigavši 13 golova za reprezentaciju, a sa Barselonom je osvojio ligu, Kup i Superkup. Pretodno je, pre nastupa u Premijer ligi, igrao za Vasko da Gamu, ali i Inter, s kojim ima osvojen Kup Italije i tamošnji Superkup.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading