ISPOVEST GEORGINE RODRIGEZ: PRE RONALDA BILA SAM RUŽNA ČISTAČICA

Autor:

Sport

30.03.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam bila najlepša devojka u odeljenju. Čistila sam i čuvala decu, ništa mi nije bio problem, priznala je devojka asa Juventusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Pre Kristijana Ronalda sam bila ružna čistačica, priznala je u svojevrsnoj ispovesti devojka Kristijana Ronalda Georgina Rodrigez! Poznato je da se zanosna Španjolka najpre bavila baletom i plesom, a potom i modelingom, ali nije sve izgledalo tako bajkovito kada je odrastala.

Georgina: Tek kada su mi drugi rekli da sam lepa, počela sam da verujem u to

- Nisam bila baš lepo dete. Sigurno nisam bila najlepša u razredu. Jednostavno, osećala sam se normalnom. Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umetnosti. Ne postoji trenutak u kom sam odlučila da ću biti model. Kasnije su u školi odjednom počeli da govore da sam lepa, da imam dobro telo i krenula sam i sama da verujem u to - ispričala je Georgina.

Kristijanova izabranica rođena je u Buenos Ajresu, veći deo života provela je u Španiji, ali je živela i u engleskom Bristolu, gde je morala da zarađuje kako bi pomogla roditeljima. Taj period dosta joj je pomogao jer je savladala engleski jezik.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem. Čuvala sam decu - otkrila je Rodrigezova.

Sve se promenilo kada se zaposlila u Gučijevoj radnji u Madridu, gde joj je redovna mušterija postao Ronaldo. Ostalo je istorija, a par je u novembru 2017. dobio ćerkicu Alanu Martinu.

Nosi Kristijanovo peto dete

Kristijano Ronalda i Georgina Rodrigez čekaju drugo zajedničko dete, Ronaldovo peto. Portugalski mediji primetili su tokom utakmice između selekcije te zemlje i Srbije na Lužu da se Georginin stomak povećao i zaključili da je u blagoslovenom stanju.

- Rođenje ćerkice nas je zbližilo. Srećniji smo nego ikada. Kada smo se vratili iz bolnice, organizovao je večeru iznenađenja sa našim najmilijima, osećala sam se kao najsrećnija žena na svetu. Pronašla sam ljubav. Dopunjujemo se, imamo divan odnos i, kada je on pokraj mene, ništa mi više ne treba - ispričala je Georgina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading