Lalatović: Ulazimo u ključni deo sezone

Autor: Tanjug, Republika

Sport

29.03.2019

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je da ekipa utakmicom protiv Rada u 28. kolu Superlige ulazi u ključni deo sezone i pozvao navijače da pruže još jaču podršku.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

- Mi smo u prethodnim kolima imali lepu posetu na Čairu, ali ja verujem da ona može biti još bolja. Ulazimo u ključni deo sezone i podrška nam je neophodna. Kako stoje stvari, mi ćemo u prva tri kola plej-ofa igrati sa Crvenom zvezdom, Partizanom i Čukaričkim, tako da moramo svi da se grupišemo i učinimo sve da ostanemo na poziciji na kojoj se trenutno nalazimo - rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima, neće biti uopšte lako protiv Rada.


- To je ekipa koju ja veoma cenim i uvek sam o njoj govorio u superlativu. Mi smo jesenas odigrali sa njima nerešeno na Banjici i to je bila naša najlošija utakmice ove sezone. Oni imaju kvalitet, vode ga ljudi koji vole taj klub i ono što ih krasi je ogranizacija na svim nivoima. Rad ne zaslužuje da bude na poziciji na kojoj se trenutno nalazi i to nije tim za ispadanje iz lige - poručio je Lalatović.

Utakmica između Radničkog i Rada igra se sutra od 17 sati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading