"Dovoljno glup i naivan da sanjam klupu Junajteda"

Autor:

Sport

28.03.2019

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ole Gunar Solšer konačno je dobio stalni posao u Mančester junajtedu i kaže da je sada ispunio svoj "naivni" san.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Nakon što je razdrmao tim i vratio Mančester junajted na pravi put, Ole Gunar Solšer je od vršioca dužnosti postao menadžer na "Old trafordu" u kome je dobio trogodišnji ugovor.

- U Junajtedu se podrazumeva da se od svih zahteva uspeh. Normalno je da se stremi napratku, da se žele trofeji. Za nas je to izazov koji rado prihvatamo i želimo da to radimo u svakoj narednoj sezoni - rekao je Solšer.

- Ne bih prihvatio ovaj posao da ga nisam želeo i da nemam veliko poverenje u ovaj tim i njegov potencijal. Osećam i znam da ovaj posao mogu da radim kako treba. To je bila prva stvar koju sam sam sebe upitao kada sam pre nekoliko meseci dobio poziv da dođem. Nadam se da ću biti još bolji u budućnosti - dodao je menadžer Crvenih đavola.

- Jasno vam je da sam veoma uzbuđen. Svaki dan je novi izazov i test. Pred nama je mnogo posla, sledi nam još utakmica, prelazni rok za koji se već spremamo. Svemu tome se radujem. Ako se ne radujete što radite u ovom klubu to je zaista pogrešno. A ja jedva čekam sve što dolazi. Gotovo celog života se spremam za ovo. Od kada sam se povredio pripremam se da budem menadžer. Uvek sam bio dovoljno glup i naivan da sanjam posao u Junatedu - rekao je Solšer kome se san ostvario.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading