(VIDEO) Mesijev gol zvanično proglašen za najlepši u ISTORIJI!

Autor:

Sport

28.03.2019

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gol Lionela Mesija protiv Hetafea u polufinalu Kupa Kralja u sezoni 2006/2007 proglašen je za najlepši pogodak u istoriji Barselone.

RepublikaFoto: tanjug/AP

Fudbalski klub Hetafe i 18. april 2007. godine, Mesi će verovatno pamtiti celog života. Razlog je jednostavan: tada je postigao gol o kojem se i dan-danas priča sa velikim divljenjem, i nema sumnje da će tako ostati i u decenijama koje slede. 

Polufinale Kupa Kralja, pobeda Barse 5:2 i pogodak Argentinca, koji je podsetio na gol Maradone sa Svetskog prvenstva 1986. godine protiv Engleske. 

Krajem decembra, Barselona je objavila glasanje za najlepši gol u istoriji tog kluba, a pomenuti pogodak Mesija protiv Hetafea dobio je čak 45% glasova. Zanimljivo je to da se Mesi našao i na drugoj i na trećoj poziciji na ovoj listi. U glasanju je učestvovalo preko 500 hiljada ljudi iz 160 različitih zemalja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading