Tadić napušta Ajaks

Autor:

Sport

28.03.2019

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svestan je Dušan Tadić svog talenta, i sa pravom smatra da je još mlad za kinesku ligu. Ipak, Srbin je dogovorio sa Ajaksom da može "kopljanike" da napusti sledeće godine iako mu je važeći ugovor do 2022. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

Ceo fudbalski svet se začudio kada je Barselona rešila da potpiše ugovore sa Arturom Vidalom (31) i Kevinom-Prinsom Boatengom (32), pa zašto ne bismo očekivali da se naš Tadić, za godinu, dve, nađe u još većem klubu, i još jačoj ligi od Ajaksa i Holandije.

Srbin od kada je letos stigao iz Sautemptona u "zemlju lala i klompi" igra sa puno elana, mašte...jednom rečju preporođeno. Nije čudo što se klubovi raspituju za njega, i to uglavnom oni bogati sa Istoka, iako je fudbalski život prevrtljiv, kao što je gore pomenuti primer igrača katalonskog kluba.

Ofanzivac je nedavno odbio ponudu kineskog Hebeja uz reči da trenutno nije previše zainteresovan za to tržište, iako mu je nuđena ogromna plata, ali da nije siguran šta će se u budućnosti dešavati.

Tadić je ove sezone na 42 meča postigao 29 golova i zabeležio 16 asistencija u svim takmičenjima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading