Stojković ne odustaje: Dolazim na žreb!

Autor:

Sport

28.03.2019

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Partizana Vladimir Stojković i dalje ostaje pri svome i kaže da će prisustvovati žrebu za polufinale Kupa Srbije. Izvlačenje parova je na programu danas od 13 časova.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković

Popularni Stojke je posle poraza crno-belih od Radničkog iz Niša rekao da će se ova dva tima sastati u finalu Kupa Srbije. Nekoliko dana kasnije usledio je poziv prvog čoveka kluba sa Čaira Ivice Tončeva da bude gost na ceremoniji žreba kako bi se na licu mesta uverio da će sve proći u najboljem redu.

- Dolazim sa željom da sve bude u najboljem redu. Nisam dobio zvaničan poziv da učestvujem u žrebu, ali ću se svakako pojaviti i, ukoliko mi bude dozvoljeno, naravno da ću izvući parove - rekao je Stojković za Večernje novosti.

Ipak, nekadašnji golman reprezentacije Srbije biće samo gost na žrebu, jer tako kažu propozicije.

- Prema propozicijama u Kupu Srbije, kuglice na žrebu ne može da izvlači niko od predstavnika klubova. Plan je bio da parove izvlačio neko iz stručnog štaba reprezentacije Srbije, ali pošto niko nije u mogućnosti izbor je pao na novinarku TV Arena Sport Jovanu Guzijan koja je izvlačila i parove četvrtfinala - rekao je Novosti predsednik takmičarske komisije FSS Miodrag Janković.

Na žrebu polufinala Kupa će se naći Crvena zvezda, Radnički, Partizan i Mladost iz Lučana. Polufinale će se igrati na dve utakmice - 17. aprila i 15. maja, dok je finale zakazano za 23. maj u Nišu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading