Srbija ili Belgija - Svilar još nije odlučio

Autor:

Sport

27.03.2019

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi smo bili ponosni kada je Mile Svilar prestigao Ikera Kasiljasa, i postao najmlađi golman koji je stao između stativa na utakmici Lige šampiona. Sada je pitanje da li ćemo ga gledati u dresu sa nacionalnim grbom Srbije.

Mile Svilar

Pred meč Portugala i Srbije održan je sastanak. Kako javlja "A Bola", čelnici Fudbalskog saveza Srbije, zajedno sa selektorom Krstajićem. Pokušali su da privole mladog golmana Benfike da u narednom periodu čuva mrežu "orlova", ali...

Razlog zašto je Svilar odbio ponudu Srbije, odnosno odlučio da sa konačnom odlukom ipak sačeka još malo, leži u ličnoj nadi da će uskoro dobiti poziv Roberta Martineza za A selekciju Belgije.

Mile Svilar je sin nekadašnjeg srpskog golmana i reprezentativca Jugoslavije Ratka Svilara, ali je 1999. godine rođen u Antverpenu. Samim tim ima dvojno državljanstvo – belgijsko i srpsko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading