Đurić: Da smo imali pomoć od države kao Zvezda, svake godine bismo igrali LŠ!

Autor: Sport klub

Sport

27.03.2019

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đurić se u intervjuu za Sport klub dotakao brojnih tema, a zanimljivo zapažanje dao je i odnosu države prema Partizanu i Crvenoj zvezdi.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Đurić

- Partizan je uvek bio neka vrsta socijale i poštovanja radnika i ja sam to poštovao. Zvezda sad ima veliku prednost jer samo od sponzora dobija 6, 7 miliona. Zašto je Zdravko Mamić uspeo u Zagrebu? Zato što je dobijao 20 miliona od Milana Bandića, svog prijatelja gradonačelnika. Partizan nikad nije bio miljenik države i sistema i to je u redu. Svaka vlast ima pravo da pomaže ili ne pomaže. Možda je Aleksandar Vučić najrealniji po tom pitanju - rekao je Đurić.

Bivši predsednik crno-belih je otkrio i koliko novca je dobio klub od države u vreme njegovog mandata.

- Za sedam godima dobili smo 900,000 evra. Ukupno 900,000 evra i to 2010. posle plasmana u Ligu šampiona. Sadašnji predsednik Vučić je u Skupštini Srbije kritikovao EPS zbog sponzorstva. Država nam do tada ništa nije dala. Nisam se bunio, a u tom trenutku predsednik države je bio partizanovac, Ivica Dačić partizanovac, kasnije i Toma Nikolić, a nikad ništa nismo mogli da dobijemo. Vučić je okrenuo drugi list, pomaže i jedne i druge, ali naravno više Zvezdu jer je zvezdaš. I ja bih isto radio da sam na njegovom mestu. Nama su za mojih šest i po godina dali 900,000, a Zvezdi 45 miliona. Oni ništa nisu osvojili, a mi šest titula - jasan je Đurić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading