Iliev optimističan: Očekujem dobru sezonu

Autor: sportske.net

Sport

25.08.2017

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev zadovoljno je prokomentarisao ishod žreba u Nionu i istakao da veruje u dobar rezultat crno-belih na evropskoj sceni ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug
Iliev: Očekujem dobru sezonu, doći će još pojačanja

- Sigurno je da je interesantna grupa. Očekujem da se odigra dobro i da se prikaže dobar fudbal. Dinamo Kijev je glavni favorit, to je evropski velikan. Biće zanimljiv i dvomeč sa Skenderbegom, dok su Jang bojsi pravi predstavnici švajcarskog fudbala, dakle izuzetno tvrdi.

- Očekujem dobru sezonu. Ja sam i pre žreba i pre dvomeča sa Videotonom i Olimpijakosom govorio da imamo tim za Evropu i da smo ozbiljna ekipa. Očekujem ambiciozan nastup - rekao je Iliev.

Sportski direktor srpskog šampiona dodao je još i da će u narednim danima probati da dovede još nekoliko pojačanja u klub, od kojih će jedan biti "bomba nad bombama".

- Brzo će se već čuti, možda i danas, možda narednih dana. Sad moraćemo brzo da reagujemo da probamo da je završimo, a možda to i nećemo uspeti. Ja se nadam da će biti uspešno, jer je posle ovog uspeha u Evropi sve nekako lakše i lepše - zaključio je Ivica Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading